image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Monday, November 7, 2011

Hai....semua warga bl0gger sekelian....Masih belum terlambat nak menyampaikan

 "SELAMAT HARI RAYA HAJI"

wah2,,sudah lama daku tidak mengedate cik blog ini ya..erkk...al maklumlah..banyak kerja.
Sorry,,,,, sesangat kepada f0llower setia blog ini... Euww,,,,perasan je da org folllow ari2...
Sudah2..tepis semua angan2 itu..

W0key,,nak maklumkan kepada semua yang saya ini sedang berCUTI!
ulang ucapan berCUTI !!! okai...bila dah CUTI mestilah di rumah kan3...
Homesweethome!!!! I love my HOME!





Dah nama pun cuti kan3..x kan nk terperuk kat rumah 24/7 kan2...
S0,,, time ini lah nak berjalan2,,ngedate2... Emmm,,,Ngadate dengan siapa lagi kalau bukan MY MUM!
Dia lah peneman setiaku dikala cuti..wua2..I LOVE U MUM!

Wokai....di saat jejaln kan3... Saya ternampak la sesuatu..
HA...... jeng...jeng...jeng..APAKAH??? ce teka ce teka....

LOLIPOP!!!
 suke2... tapi.....

comei!!


Lawa sangat!


Tapi kan3...... saya sayang nak makan lolipop 2..sebab comei sangat!!!
Korang pun tahun kan lolipop 2 ada macam2 jenis n colour n ley membuatkan saya rambang mata nak pilih.
Macam pergi shopping baju je kan nak rambang mata. Inilah perempuan namanya..
Istilah rambang mata akan sentiasa dia mata..  apa merepek ini wei...
Seriusly,,if saya buy dat kind of lolipop saya akan simpan je....
Beli banyak2 tapi x makan..membazir kan2.... tapi itulah perangai saya!
So,,sesiapa yang minat lolipop ley la mintak dkt saya bila anda nampak saya beli lolipop okai... :)

Okai lah..nak pergi tengok lolipop,,mana tahu ada semut ke yang datang nonton..

SELAMAT MALAM SEMUA!
 &
SELAMAT MENYAMBUT AIDILADHA!!
Berk0rbanlah dengan hati yang ikhlas :)

5:51 AM