image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Thursday, October 6, 2011

Test...test...test... wujud lagi ke blog saya ini ye...
hohohohoh..al maklumlah sudah lama tidak membuat entry baru.
Ntah mimpi pulak pepetang ini nak buka blog.
Disebabkan petang ini sangat la nyaman and kepala saya tak serabut so,, saya merajinkan diri membuat entry.
rajin la sgt! :p sila lah percaya saya rajin..wua3.. dh2 abaikan tak ada kena mengena langsung dengan Tajuk entry.









Yang Sebenarnya Drag0n ball ada 7 biji kesemuanya,.....merepek ntah apa2..
Sesebenarnya.... Sesaya sangat la RINDU gegila sesangat yang teramat2 dekat boyfriend saya...gilo apo sejak bila saya ada boyfriend..perasaan sdn. bhd,.  Sila abaikan...





Saya rindu EMAK saya.. Katanya dia sehat je,,tapi mana la saya tahu kan ntah2 dia sakit tapi tak nak bagitahu... hope betoi2 la mak sehat. tetapi after mak saya xcident saya sangat2 la bimbang akan kesihatan dia.
Maklumlah saya bukan ada disamping dia,,harapkan adik yang kecik,,setakat dia tengok je boleh la.. Tapi tak apa la at least mak ada peneman di rumah. Apa2 pun i really miss my mum!!! Mak nak balik!!
gedix, ok! bru 2 week balik.. Tak apa2 nanti next week saya akn cuba untuk balik. mak tunggu ye.




p/s: sayangilah ibu anda selagi mereka masih bernyawa. :)

3:56 AM