image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Thursday, October 13, 2011

haaaa..... arini seriusly 100% saya sesangat la stress... 
Boleh x nak cakap beribu riban kali yang saya ni teramatlah stress tahap dewa... 
Tolong jangan nak ganggu saya time ni la kan...
Memang kasut la saya bagi kan..
If nk rasa makan tapak size 7 sesila la kan buat saya marah....
saya x sekejam itu... penipuan semata-mata...




Nk tahu kenapakah, sebab mengapakah sesaya sesangat la stress today!
Because of you!!!
S0,, u just go n0w from my life..please....
tbe2 je nk halau orang...sila abaikan...




Kerja yang menimbun yang x pernah nak surut-surut.
Air pun ada pasang surut tahu but kerja yang saya tak pernah nak surut-surut.
Menimbun nimbun lagi ada. Haish,, bila la nk surut wahai kerja ku..

Projek memey banyak la kan, dengan assigment lagi, dengan lab lagi.
Pergi kelas macam tak pergi c0z lecture asyik membebel pasal LC.
Bukan motor LC okay but LC (Learning Contrax)
LC ni sesangat2 la menyusahkan hidup saya. 
Bawak motor pun tak sesusah buat LC dlm kelas tahu.
Untuglah lecture sekarang tak payah nak megajar sangat.
Masuk kelas cotcet2 sikit apa yang x faham then balik.

Bila la masa nk balik ke rumah tercinta ini.
Aduhai,, stress cmni kne balik rumah juga kalau idok bertambah2 stress den nanti..
Bila dah stress bagai mula la badan rasa nak demam la,sakit itu la ini lah..
Manja sungguh.. Time2 i lah nk sakit. adoyai...nasib2..

Okai la,,penat dh berjoyah kat sini...nak beridah hilangkan stress..
Salam u alls.. HAVE A NICE DAY :)




1:54 AM