image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Sunday, September 11, 2011

Selamat pagi semua!!
Ffuuhhhh...berhabuk ok, lama sesangat la kan saya tak meng up2datekan ini vlog.
Di UKM sudah, bosan, serabut, sedih, suka, duka n sewaktu dengannya lah.
Haish...macam2 dugaan bila balik sini.
Al maklum lah biasa duduk rumah semua siap.
Celik2 mata tengok dah da makanan, tengok tv, keluar jejln, g0sip2 dengan mak... yabedabedu....
Nak balik rumah boley??

Its okay la kan nak stdy punya pasal kenalah tabahkan hati dan sanubariku disini.
Bertapa je la kat UKM ni selagi mampu dah tak mampu nanti minta simpati kat mak nak balik rumah..huhu

Okay dengan ini saya istiharkan yang saya akan belajar bersungguh sungguh untuk mencapai impianku.
Please la jangan tidur, tidur n tidur je keje sem ni. Macam mana nak tercampak dalam DL jika anda asyik tidur je wahai cik nabila. Saya berharap agar rakan2 saya bersemangat meneruskan perjuangan untuk sem baru ini.
SELAMAT BELAJAR SEMUA!!!


p/s: walaupun pahit ku telan jua...

6:19 PM