image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Saturday, June 11, 2011

Hai awak2 semua.
Saya kembali dengan entry yang baru.wua3..
Rindunya dekat blog ni.
Cuti punya pasal hbs segala benda saya tinggalkan.
Dah nama pun cuti s0 enjoy sampai sakan.
Mulanya nak bercuty ke utara tapi di sebabkan hal tertentu terpaksa pergi bercuty di 
PORT DICKSON.

Malas la nak menaip panjang2 tengok gmbar je la ye..

First day at Port Dickson.

Setibanya d Port Dicks0n nak check in hotel kena tunggu pukul 2 s0 kitorang pun jejalan lah.

Muzium Angkatan tentera.

kalau dapat senapang 2 besnya.

nak lepaskan ke mana yerk.

mak cu ngn anak2 nya.







takut masuk sini..gelap


jom balik penat jln dekat muzium panas.

Destinasi seterusnya Pantai Port Dicks0n.







Tak mandi dekat pantai PD sbbnya t0ilet terlalu full nak tukar baju pun bertaun
n cuaca terlalu panas terik. Silap2 dah berendam nanti naik2 itam legam.
S0,just bergmbar n menikmati suasana di pantai PD.

Setelah selesai mengirup udara di tepui pantai
Kitorang gi PD Ostrich.
Dekat depan Politeknik Port Dickson je.




pak cik ni tunjuk cara nak bagi makan.

pandai posing

iguana from UK.


Okay dah dekat pukul 2, s0 nak gi check in h0tel.
Sudah penat berjalan2 nak lik hotel nak rehat2 pulak.
Kteorng check in kat TIARA BEACH RESORT.
Sampai bilik terus terg0lek2. 
Pukul 3ptg kazen ku dah ajak g berendam.
Mmg burn la kan mandi time matahari terik.
P ramai gila yang mandi k saya pun join la.

kolam kanak2 pun jadi.



Dah pukul 6 baru la balik bilik n bersiap untuk gi
Blue Lagoon pulak tengok matahari terbenam.








Okay la sampai disini saja untuk hari pertama.
Tunggu entry akan datang untuk hari yang seterusnya..
adios...







12:07 AM