image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Friday, June 3, 2011


I'm c0ming..anyb0dy h0me!!
Dah mer0yan apa pagi2 buta ini.
Nak pulang kemana???
Adakah kekasih lama kembali pulang?
Omg! tidak mungkin sama sekali.
Habis itu apa yerk...
Sejarah dulu tak mungkin berulang awak.

Yang sebenarnya Drag0n Ball ada 7 biji kesemuanya.abaikan je..ntah pe2..
Actually, saya mahu balik kampung la..
Sudah lama tidak pulang ke kampung halaman.
Maklumlah, nenek n atuk sudah tiada suasana balik kampung dah tak sama.

Ala, sebenarnya tujuan utama nak pergi tengok my sis:



nilah kem dia.


S0, dh otw 2 balik la kampung sekejap sbb kampung pun dekat Pahangkan.

google je


Sambil2 jln boleh la holiday sekalikan.
Kan cuti sekolah sekarang ini.
Walaupun bukan lagi budak sekolah tapi saya kan bekas budak sekolah. 
Mula dah merapu.
Entry seterusnya akan di wujudkan jika saya selamat balik.

Okay lah nak bersiap dah ini...adios
Have a nice day semua blogger!!!


I LOVE U ALL!

p/s: doakan saya selamat sampai n balik ye... :)


6:31 PM