image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Sunday, June 26, 2011


Hai semua..Setelah berwalking ke blog kekawan tadi tetbe terjumpa la contest nie.
Contest yang diberi tajuk  "Anda Bagi Gambar, Prince Bagi RM50!!!"
So, saya pun nak join la kan.

Dia ada 4 kategori, but saya pilih satu je la kan.
Saya pilih kategori no.3: Gambar Ketika Melancong.

Okay let see da picture:


Ha, gambar nie di ambil ketika bercuty ri2..
Nie dekat PD Ostrich Showfarm , tempat nie tol2 depan Politeknik Port Dickson.
Xbesar pun tempat nie p bes la dapat main2 Ostrich dengan lebih dekat.
Posing lebih nak bagi makan takut.
Burung 2 baru nak patuk saya dah lari.hohoho..


Gambar di atas di Muzium Tentera di PD.
Nak naik kapal terbang kat belakang 2 but x ley plak just dapat bergambar je la kan.
Tempat nie best. Macam2 sejarah kita ley tahu.
Lagipun masih ada simpan barang2 dulu2.
So, elok lah bawa ank2 anda kesini untuk lebih mengenali sejarah.


okay, ini sahaja gambar yang saya perjuangankan.

If awak2 semua nak join..
Just klik banner di atas ye..

Renung2kan dan selamat MaLam.. :)

p/s: nak bercuty lagi la...


5:51 AM