image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Thursday, May 26, 2011

Salam satu MALAYSIA.
Salam satu BLOGGER
Hai korang hope korang sehat2 semua okay.
Kalau x sehat cepat2 gi klink ke apa ke.
Jangan di biar sakit itu nanti merana diri.

Haish, saya bukan nak cerita pasal sakit2 ni.
Saya nk citer tentang tajuk entry saya arini.


Iaitu saya nk join SAGMEN BLOGLIST UNTUK BLOGGER BARU.
Saya dapat citer ni dari Blog cikgu wan muzik.
Kalau korang pun nak join di alu-alukan ye. 
Just klik sini...

Kenapa saya nak join??
Sebab saya blogger baru and friend x sampai 100 pun.
So apasalah saya join kan3..
Boleh la saya berkenalan dengan rakan-rakan blogger yang lain.

Saya nak tag kepada kawan blogger saya:
Unta
winod

Okay 2 je untuk entry kali ini..papai semua.
Have a nice day ye..





10:09 PM