image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Wednesday, May 18, 2011

sELAMAT PAGI SEMUA..
Wah apa plan korang hari ini???
  ha..apa?? xda plan??
Apa la k0rang ni hari ini kan ada movie baru keluar
Apa lagi j0m serbu CINEMA reremai..
J0M cpt sebelum kehabisan tiket!!!

Lol...u all x tahu kE da m0vie baru rini
Harini kan 19 MEi... haish...
  NUR KASIH THE MOVIE 
la sayang 0i... sajE2 la 2 buat2 lupa.
Cinema dh full tiket d b0oked p korang x tahu ini pasal pa.

Cerita inikan meletop letop kat tv.
Tengok berkali2 pun x b0san la.
Tapi yang best tgk berkali2 pun still feeling sedih.
Memang kuat impak cerita ni.


Best k0t citer ni. Meleleh2 d0h.
Okay sebelum masuk wayang jgn lupa bawa tisu k.
Takut t banjir pulak cinema 2..huhuhu

Mia sara pun da berlakon. Cutenya dia.suke2..


mokhsin pun da tau.


Sweetkan dia bertudung.


sweetnye.


So.. apa lagi j0m lagi gi tgk 
NUR KASIH THE M0VIE.
kompom la korang nagis berbesen2 dalam 
cinema nanti. huhuhu...
Kalau dia suruh v0te
saya aku bagi 10/10 la untuk cerita ini.


SELAMAT MENONTON YE.


7:29 PM