image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Friday, April 15, 2011

dh mula dh aku nak mengarut2 dp pagi2 buta yang indah ini..
Maklumlah tengah kebosanan tahap gaban.
Nk study tapi masih terlekat di katil.
Hiash...apa nk jadi ni nyah oi..

Ak hepi sangat la sangat kan..
nk tahu kenapakah???
SEBABNYe............
EXAM akU tinggal lagi 2 paper jE!!!
i l0ike that u allzz...
Yang serabut2 yangpening2 semua dh lepas ths week
n coming next week adalah....... MATHEMATICS!!!



subject yang aku sangat2 la suka tapi time kat sekolah lah....huhuhu
Bila lah nk bukak buku yang tebal t0 yek.
Wahai badanku bangunlah stdy...ahakz..
Masih ada 2 ary untuk pulum MATH  bermati-matian.




KEBEBASAN DARI PAPER!!!! oh tenangnye dirikU di kala waktu ini tiba.
Setibanye jam 2 ptg hary isnin akn ku rasa bebas.
Mulalah acara ankut mengangkut segala bagasi
dan segala macam bagai yang ada dalam bilik aku ni ke bontot kereta...

KENAPAKAH????
Sebabnye aku dh hbs exam untuk this week n last paper akan muncul pada 25/4...
Lamakan3 aku gap....S0o, kita balik lah rumah hepi2 kan diri...
Xsabar rasanyE nak balik rumah...
Wah lagi 2 ary jE....cepatlah masa berlalu..
o0psss...JANGAN!!!!
Aku x stdy lagi ini...hurm... :(


Boleh x aku nk kata.....



huhuhuh.....
Kawan2 jangan buat macam saya k..
Stdy adalah segala-galaye pada masa ini.
Dengan ilmu kita boleh gapai apa yang kita mahukan.
S0o....j0m kita STUDY!!!

papai u all......

Labels:


9:31 PM