image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Friday, March 18, 2011

Okay ni just aku nk kongsi dengan korg sbb td aku terbaca benda ni, x tahu lah tol ke x.
If betul okay la kan, if x just ignore this text ok.

 Semalam. siaran RTM di Negeri Pahang. tergempar ramai orang terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa
bumi selama 3 minit, mungkin ini tanda2nya.

> kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn kpd umat ISLAM yg lain. Amanah! Wallahualam. KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA Jgn skip utk bace ni. Sebarkan kalau sayang pada islam.

> BAHAYANYA KARTUN POKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya. POKEMON bermaksud saya yahudi,> PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi. CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemahnauzubilla. . h) .

> jadi. tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua.

sumer org yg ade bobba messenger (ym), tolong jangan add org yg id die macam ni: bobba die cuba nak murtadkan org Islam. tolong forwardkan mesej ni kepada sumer org Islam!(kalau rase
sayang ngan org Islam la. kalau tak sayang, x payah forward!) jngan smbong n bongkak..skrng korng gembra larh. tnggu balasan dkat kubur.

7:17 AM