image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Monday, March 28, 2011



sErabut...sErabut....SeraBut..
sEjak 2 mEnjak ni aku asyk serabut2 jE.
Mcm2 kerja nk knE buat.
Dh nk final la katakan,kompom la bz kn3..
You allz pun mesti bz jgkkn3.
Ni lah student.
Dh nk kne hantar kerja baru nk buat.
Last minute kerja mcm hampeh la kan.
Xsiap rase nk ngamuk je.

This week je aku knE buat byk projEk.
Semalam dh lepas satu Projek iaitu MATHEMATICs.
then ptg ni ada lab evaluate C++,coding wei.
Xnk lak demam2 aku buat.
tapi syukur alhamdulillah mlm tD dh dpt run lab3 and lab4.
Rasa berbangga kerana dpt run tok esemen kali ni.
Because b4 this 2 esemen aku run tapi yg first xdpt run
then yg kedua run terbalik2, lecture pun pening.
Yang ni lab3 and lab4 dpt RUN...Horray..
Semalam kegumbiraan membuak2 dlm dirikU..huhuhuhu..
Hope semuanyE okay la ptg ni.
Tp aku x stdy hbs lg coding2 2.
Kalau lecture tnya yg susah2 aku jeling2 org sebelah je la.kui3.
<dont be like that ok!, STuDY!!>



Esok, Rabu bersamaan 30/3/11
aku da present VidEo untuk MULTIMEDIA.
VidEoKu yg bertaj0k: SAMPAH OH SAMPAH!
kelakar la video 2. 
Aku nk upload tp video xda kat aku.
nanti aku upload k, 2 pun kalau aku rajin la..hahahaha
Dh la aku jd pelakon utama iaitu org yg x geti 
jge kebersihan but the reality ak ni pembersih ok. :)
Aku harap semua org ak terhibur esok dengan persembahan videoku.
Tanx to my yayunk: 
JACK, DATIN MIERA, PIQACUN n org paling penting
MAK SHELA. 




KHAMIS, 31/3/11
Hari yg paling bercelaru bagi aku.
NK tau KENAPAKAH???
sebabnyE....
Ha, hari kamis nanti pagi2 lagi aku 
dh kne test STATISTIK, omg..
stdy x lagi.
Bila nk start stdy erk.
Malas jE aku skunk ni sbb pikr projek xsiap.
Padahal Test 2 pun markah jugak.
X pe2, sok aku start stdy.
<yoyo0 je>
Then pd petang hary jam 4.00 - 6.00
aku da presentation untuk DATABASE
final projek.
Wuargh, sgt la cuak coz present dlm dwn kuliah n semua kelas ada.
Malu la nk present ramai2, gabra.
Hahahaha.
Tapi aku harap aku steady je sok.
Ni kne stdy sebelum present sbb nanti lecture nk soal.
MATI deh.. kalau x dapat jawab malu den.
ayoyoi..malu2..

apabila tbE jam 6.00ptg ri kamis.
Maka, selesai lah sudah segala esemen, projek, test 
n segala bagai untuk sem 2 bagi sesi 2010/2011.



Then must focus untuk FINAL EXAM..
My target this sem: DEKAN!
Doakan saya yE kawan2.
H0pe u all pun dapat dekan jugak.
bersama2 lah kita stdy untuk mendapat DEKAN.
kompom ibubapa bangga dengan kejayaan anda.
Sekian dari saya..
WASALAM.


9:41 PM