image
I SpEaK iN sILeNcE mOdE's Blog
image image image image
Thursday, March 17, 2011

hai kawan2 ku yg amat la aku cintai. choi~~
This Week adalah WeEk malas seDunia.
Eh, xdala saja2 je..
Aku jE yg malas org lain sEmuanyE rajin2 belaka.
Minggu ini aku asyik la bangun lewat.
SeMue kElas yg stat  pukul 8 aku x pergi.
Macam kelas pagi tadi lapunya la kawan ak dtg bilik
ketuk pintu langsung aku x dgr.
Ng0k tido mati tol ak pagi tadi.
Hiash apa lah nk jadi dengan aku ni.
Ni lah bahana kalau tido lambat pagi payah sgt la nk membangunkan diri.
Apalh nk jadi dengan aku ni.

Wuargh!!! tbe2 aku rasa takut apabila mengingatkan 
exam dh makin hampir.
Tadi aku pergi la ambil slip masuk exam,.
tgok2 jadual mmg mcm hampeh la kan.
Subject killer semua awal2.
Xnk mensirap lak aku.
Aduduhduh....


ha..inilah jadual exam aku untuk sem ini.
Dh la semuanye 2h apa la yg ak nk uat duduk dlm dewan exam lama2
bosan tau dok lama2 pont bontot de.
Tp apa nk buat dh dia peruntukan masa macam itu so0 gunakan lah dengan sebaiknye.

Okay la kan, kebiasaannye kalau dh dekat nk exam ni
aku mulalah dengan sikap aku yang x elok
iaitu MALAS, TIDO, MAKAN, MAIN.






Itulah keje yang biasa aku lakukan hari2
tapi bila nk xam lagi bertambah2 malas n ngantuk
n x kurang jugak selera makan ak.
oRg selalunye bila dh nk xam mesti TENSION
so x lalu nk makan sampai berat bdn boleh kurus
yg aku ni pulak bila aku TENSION mula la
aku asyik nk makan makan dan makan
itulah aku.
Alah makan byk pun x gemok jgk.


ni aku nk buat bila stdy x hbs.

Bila la aku nk insaf ni
Bila lah aku nk pgg buku ni wei.
Semangat oh Semangat 
mana kau menghilang di saat aku perlukannya.

aha...mcm mana lah aku nk stdy
xley nk fokus sbb projek n presentation
byk x siap lagi
haish...bengang tol la aku kan
This sem dh la semua subject nk ada lab
mmg x ley blah tol la then projek la assigment jgn
ckp la every subject ada.,
Sampai la ni x siap2 lagi keje den.
Adoyai..payah2..
Hope semuanye settle next week then aku ley stdi dengan aman.
Wah, semangat dh dtg dh..kui2..
Kwan2 pun kNe ada semangat yg membara tau.
Exam to penting tau. s0o stdi la baik2 ye.
okay la sampai di sini sahaja
cukup la coretan ak sampai sini
dh pont dh ni..

papai..assalam...







3:02 AM